Sunday, 27 January 2013

Lagu yang saya rasa sangat sweet video clipnya


Assalamualaikum ..
berjumpa lagi kita di lain lembaran .. hehehe ...
hari ni nk kongsi video clip ni .....
SPIDER -TAPI BAGAIMANA


Video clip lagu ni sangat2 mengujakan walaupun ada pihak yang mengatakan jalan cerita video clip ni diciplak drpd video clip dari barat .. Saya sendiri sudah melihat video clipnya dan hampir 100% sama .. walau bagaimanapun , video clip ni tetap  saya suka ... BEST SANGAT !!!!
Bagi reader-reader yang single mingle tu kalau tengok video clip ni mesti terbit perasaan teringin tahap maksima kan .... hehehe ... tak payah cakap pun dah tau ....

Sampai di sini saja ye .... jumpa lagi nanti ..

Wa'salam

My favourite game

Assalamualaikum semua ..
waaa ... sudah 3-4 bulan tak update blog ni .. , malas nak update sebab setting blog da banyak berubah .. walau bagaimanapun , 2-3 hari lepas terbuka pintu hati ni untuk mengupdate .. sejak kebelakangan ni pun asyik busy je .. dgn asignmentnye , kerja rumahnye almaklumlah budak PRA U la katakan .. Tapi ada satu aktiviti  yang walaupun mengambil masa berjam-jam tapi tetap tak bosan .. Cuba korang teka ... Aktivitinya adalah WAR CRAFT 3 ataupun nama lainnya DotA ..
Game ni sangat seronok tapi melalaikan ... Korang akan menghabiskan 4-5 jam sehari untuk melayan karenah birokrasi game ni .. sampaikan my fiance nk text pun tak ada masa . kenalah text malam-malam buta ..huhuhu .. kesian dekat die ... ok lah , aku ni seorang player yang kadang-kadang noob(tak pandai main) and kadang-kadang pro(teror main) . Korang boleh tengok gambar di bawah ni ye ..





Seperti yang korang dapat lihat gambar-gambar screen shot yang diambil .. kepada newbie-newbie.. sila training dlu sebelum bermain secara online kerna anda akan dicerca jika noob ....

Rasanya sampai disini dulu coretan aku pada kali ini . Fuhh !! lega rasenya dapat update .. YEAH !!! .... semoge aku akan sentiasa rajin dan terus rajin untuk mengupdate ....Sekian , terima kasih ... SALAM PERPADUAN , SALAM BULOH KASAP , ONE MALAYSIA , ONE SEGAMAT ....
HEHEHE ... BYE3 ....