Sunday, 27 January 2013

My favourite game

Assalamualaikum semua ..
waaa ... sudah 3-4 bulan tak update blog ni .. , malas nak update sebab setting blog da banyak berubah .. walau bagaimanapun , 2-3 hari lepas terbuka pintu hati ni untuk mengupdate .. sejak kebelakangan ni pun asyik busy je .. dgn asignmentnye , kerja rumahnye almaklumlah budak PRA U la katakan .. Tapi ada satu aktiviti  yang walaupun mengambil masa berjam-jam tapi tetap tak bosan .. Cuba korang teka ... Aktivitinya adalah WAR CRAFT 3 ataupun nama lainnya DotA ..
Game ni sangat seronok tapi melalaikan ... Korang akan menghabiskan 4-5 jam sehari untuk melayan karenah birokrasi game ni .. sampaikan my fiance nk text pun tak ada masa . kenalah text malam-malam buta ..huhuhu .. kesian dekat die ... ok lah , aku ni seorang player yang kadang-kadang noob(tak pandai main) and kadang-kadang pro(teror main) . Korang boleh tengok gambar di bawah ni ye ..





Seperti yang korang dapat lihat gambar-gambar screen shot yang diambil .. kepada newbie-newbie.. sila training dlu sebelum bermain secara online kerna anda akan dicerca jika noob ....

Rasanya sampai disini dulu coretan aku pada kali ini . Fuhh !! lega rasenya dapat update .. YEAH !!! .... semoge aku akan sentiasa rajin dan terus rajin untuk mengupdate ....Sekian , terima kasih ... SALAM PERPADUAN , SALAM BULOH KASAP , ONE MALAYSIA , ONE SEGAMAT ....
HEHEHE ... BYE3 ....


No comments: