Sunday, 19 April 2015

Something that is impossible to get back are Kenangan

Assalamualaikum korang 
Lama dah tak update blog ni maklumlah selepas dah boleh move on and sambung study terus tak ada masa nak ber blogger. Hahahaha Kalau lah blog ni ada perasaan, rasanya dah lama dia merajuk. 

Hari ni rasa macam terbuka sikit hati nak update blog ni. Tak tahu kenapa tapi hari ni kena juga update something. 


Sebenarnya hari ni tetiba teringatkan suasana FORM 6 and kawan-kawan FORM 6 terutamanya. I miss them so so so muchhh! Bila teringat balik rasa sebak je dada ni. Nak menangis tapi tak keluar air mata. Sebenarnya I wish that form 6 tak akan habis. Sangat seronok berada di form 6 daripada di Universiti. Kehidupan di Universiti sebenarnya tak seronok pun. 

Benda yang paling dirindui adalah gelak tawa diri sendiri sebenarnya. I'm a different person here at University. Tak selalu buat lawak, tak selalu tergelak , tak macam masa dekat form 6. Setiap memori antara kami semua, I simpan buat kenang-kenangan.

Orang yang paling aku rindu sekali ialah TWIN aku , orang yang paling baik dengan aku, orang yang aku dah anggap macam family sendiri, orang yang paling aku percaya, Percaya atau tidak kami tidak pernah gaduh yg lama sbb kami boleh maaf memaafkan antara satu sama lain dengan cepat. Tak simpan dalam hati.
Ini kami. Pic ni masa kami ikut rombongan Form 6 ke Kuala Lumpur. 

I wish that kami akan menjadi adik beradik buat selama-lamanya. Satu fakta tentang kami adalah birthday kami jatuh pada hari yang sama iaitu 26 ogos 1994 dan kami duduk bersebelahan masa dlm kelas. We are Twin remember.

Tak lupa juga pada semua kawan-kawan sekalas yang lain

ALEINA
ANIS 
AZHAR
ATIKAH
FATIHAH R
FATIHAH J
PEIKA
DANI
JEKRAH
PAH
SAL
YUN
YATI
and yang lain

HOPE KITA KAWAN SAMPAI MATI...

No comments: