Sunday, 24 June 2012

Ini AQue ....


Assalamualaikum guyz ... ini lah aq ...hensem x ..cute pun x ... aq peduli ap ...hahaha ... pic ni aq snap mase kt Sabah ... sblh tu kirenye awek Sabah  la bah ....jgn jelez ... time ni aq happy sngt sbb dpt ponteng skola .. ap la aq ni , ponteng skola pun best ke ..?? adik2 skalian , jgn ikut k .. i went there with my mom and Pelajar2 pendidikan khas serta kelas pemulihan di iringi oleh guru and ibu bapa mereka ....naik flight maa ... manyak syok ...  1st time naik flight .. gayat la jgk ...pic ni mase aq kt satu perkampungan kt Sabah .. Di sane ktorg dihiburkn dgn penari2 dr salah satu kaum disana ... yg kt sblh aq tu pun penari jgk ... cute an ... korg x tngk lg time die menari ... mempesonakan !!




ni plak mase kt Hot Spring ...dlm perjalanan nk pegi tmpt ni ...ktorg terpakse naik bas  menyusuri  jalan2 yg berliku dan berbukit bukau ..hahaha  ..di tengah2 perjalanan tu ktorg berhenti kt kedai2 tepi jln yg menjual pelbagai jenis hasil2 kraftangan yg cantik dan menarik .. keychain ad ... topi ad .. pasu bunga ad .. mcm2 lg lah yg ad kt sane ...kt situ jgk ktorg dpt lihat Gunung Kinabalu utk pertama kalinya ... walaupun masih jauh ... bila da makin tinggi keadaan mula berubah ..udara jd semakin sejuk .. ditambah pula  hujan turun ...walaupun x lebat tp sejuknye hnye aq je yg tau .. korg x kn tau .. sbb korg x gi lg ...kt tepi2 jln tu jgk lah ktorg berhenti sbb ad kedai2 lg .. kt tepi jln tu dah mcm pasar da ... mcm2 jenis buah-buahan dan sayur-sayuran ad dijual di situ ...strawberry,bayam goreng ,mempelam and bnyk lg ...lau nk listkn satu2 mmg sampai esok la .....lps beli belah , we move on to Hot Spring ...cuaca sejuk ...weee !!! bile bas ktorg da parking sblh bas2 pelancong  yg lain ...ttbe , anak2 mat saleh ni tunjuk2  fUCK  ... PEH, ANGIN BAI ...nk tibai je bdk tu, kang nangis pulok ...hahaha gelak !! kt atas tu ad kolam renang and kolam air panas ... pengunjung juga boleh mendaki gunung ... tp, aq gi mandi air panas je .. sampai je kt tempat tu....ttbe !! aq tutup mate .....nk tau knpe aq ttp mate? nanti aq sambung lg k ... TUNGGU TAU ..... 
 CERITA DISAMBUNG !!
Ap yg aq nmpk ? aq nmpk mat saleh laki & pompuan tngh mandi pakai bikini dgn spender je .. ap la ... x reti malu punye org .. da la mandi dpn aq ... berguni2 dosa aq .. ish3 ...aptb ... cerita ni panjang lg sbnrnye .. tp, mls lah nk story panjang2 ...bnyk lg bende lain yg nk diceritakan ...bye3....



No comments: